Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, atac la Iohannis: Va deconta TOT

evelinapauna.ro
ciutacu

În ultima sa emisiune la TVR, realizatorul Dragoș Pătraru a lansat acuzații dure la adresa politicienilor care au făcut presiuni la televiziunea publică. Printre aceștia, președintele Klaus Iohannis, Gabriel Oprea și Cătălin Cherecheș.

„Președintele Iohannis a acceptat să dea interviuri la TVR doar după ce a fost angajată o preferată de-a domniei sale”, a spus Pătraru, citat de site-ul Hotnews, insinuând că Mădălina Pușcalău ar fi o apropiată a președintelui.

Într-o intervenție telefonică, jurnalistul Victor Ciutacu a fost invitat să comenteze aceste declarații:

''…ca Mădălina Pușcalău să aibă talk show în prime time. Sigur, mai greu cu audiența, mai greu cu performanțele, dar nu ne mai luăm de la atâta. Oricum, una în plus, una în minus, nu se mai numără”, a spus Victor Ciutacu într-o intervenție telefonică la RTV.

Radu Banciu, atac GROSOLAN la adresa Primei Doamne

Ar fi nevoie de argumente, de dovezi în acest sens? Ar putea Klaus Iohannis să demonteze asemenea gesturi, dacă au existat, pentru că spui că practic a fost o plată pentru ceea ce a fost în campanie, a întrebat moderatorul.

„Klaus Iohannis va deconta tot. Și ciocoismul plimbărilor întregului neam Iohannis pe toate meridianele planetei, și blocările de drumuri, și angajările pe pile, și în general toată prestația dezastruoasă ca președinte. La un moment dat, o să se ajungă în punctul critic. Și Băsescu a fost idol și te scuipa lumea pe stradă, dacă ziceai ceva nasol de el, și uită-te unde a ajuns în ultimii ani de mandat Băsescu!”, a încheiat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.