Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu: 'Bate cumva la ochi că, pe rând, mai toți liderii politici cu gura mare împotriva lui Putin pățesc nasoale'

F. P.
victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu comentează seria de incidente politice în care sunt implicați liderii țărilor occidentale în ultima perioadă. Realizatorul România TV remarcă o coincidență stranie: cei mai vocali șefi de state și de guverne în privința războiului din Ucraina întâmpină cele mai serioase probleme pe plan intern.

„N-aș vrea să vorbesc cu păcat, da' bate cumva la ochi că, pe rând, mai toți liderii politici cu gura mare împotriva lui Putin pățesc nasoale. Harvardistului bulgar i-a picat subit guvernul. Premierița Estoniei și cu răvășitul Boris s-au îmbolnăvit de demisii. Pe Macron e gata să-l ia corupția pe scările Uber. Scholz al nemților a nimerit pe loisir și drogul violului cu tinerele social-democrate. De bietu' Biden nu mai zic, că ăl bătrân pare să-și piardă copiuțele și să nu știe unde se află și fără mare ajutor extern, că au grijă republicanii”, scrie Ciutacu pe Facebook.

Jurnalistul face legătura și cu președintele Iohannis, care, spre deosebire de alți lideri din UE, nu a făcut foarte multă publicitate ajutorului dat de România Ucrainei.

„Dacă m-ar întreba cineva, aș paria că urmează la rând al Poloniei. Și parcă acum îl înțeleg mai bine pe al nostru că a ținut ciocu' mai mic. Nu știu dacă de lene sau din precauție, dar e olecuță mai ferit zillele astea”, mai scrie Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.