Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu comenteză ironic demisia lui CTP de la GSP: Fostul crucişător a ajuns mai rău decât Ghinion Iliescu, unde pune mana se alege prafu’

Radu Pop
foto romaniatv
victor ciutacu ctp ciutacu

Victor Ciutacu comenteză ironic demisia lui CTP de la GSP: Fostul crucişător a ajuns mai rău decât Ghinion Iliescu, unde pune mana se alege prafu’

Scandalul GSP-Ringier a făcut şi victime colaterale. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, după ce a plecat cu puţin scandal de la Digi 24, a rupt colaborarea şi cu gazeta sportivă. Victor Ciutacu comentează ironic demisia.

Victor Ciutacu a comentat plecarea

”Cum reuseste inutilu’ de CTP sa se lipeasca de cate un loc de munca unde sa-si verse focurile care-l ard pe interior, cum ori se cearta cu vecinii, ori pateste pravalia cate un pocinog major. Acu’ abia se inhaitase si el cu Tolo si, hop, beleaua. Fostul crucisator a ajuns mai rau decat Ghinion Iliescu, unde pune mana se alege prafu’”, spune Victor Ciutacu.

CTP anunță că nu va mai publica în Gazeta Sporturilor, în semn de solidaritate cu Cătălin Țepelin, îndepărtat din funcția de redactor-șef de către conducerea Ringier, decizie care a provocat protestul jurnaliștilor Gazetei Sporturilor și Libertatea. „Cătălin Țepelin nu a vrut să muște din cașcavalul jurnalismului vopsit, în favoarea caselor de pariuri sportive, împreună cu Ringier. Domnul Țepelin reprezintă o specie în faza finală de extincție”, spune Cristian Tudor Popescu.

Într-un mesaj postat pe Facebook și intitulat „Extincția unei specii”, CTP își anunță cititorii că nu va mai publica în Gazeta Sporturilor, în semn de solidaritate față de Cătălin Țepelin, cu care spune că a colaborat la Gazeta Sporturilor timp de peste doi ani, „în modul cel mai corect și profesionist cu putință”.

„Acum, Cătălin Țepelin nu a vrut să muște din cașcavalul jurnalismului vopsit, în favoarea caselor de pariuri sportive, împreună cu Ringier. A plecat. În marea majoritate a mass-media din România, „colaborarea” de acest soi între patron și jurnaliști funcționează fără hopuri. Domnul Țepelin reprezintă o specie în faza finală de extincție”, spune jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.