Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu desființează Familia Regală Britanică: Dacă schimbi numele de sânge albastru cu Corduneanu sau Duduianu, te simți ca-n România profundă

victor ciutacu

Victor Ciutacu a comentat în stilu-i caracteristic, într-o postare pe Facebook, dezvăluirile făcute de Prințul Harry al Marii Britanii în cartea recent lansată.

"Dezvăluirile suculente făcute, în cartea proaspăt lansată și în interviurile-suport de PR, de prințu' ăl mic ne arată nimic altceva decât o familie a cărei singură legătură cu noblețea sunt titlurile moștenite. Plus, mă scuzați că uitasem, tradiția îngropăciunilor fastuoase, opulente, sfidătoare.

În rest, dacă schimbi numele de sânge albastru cu Corduneanu sau Duduianu, te simți ca-n România profundă. Nici urmă de aristocrație, de aleasă creștere, de comportament de clasă. Sigur, probabil pare o surpriză pentru ăia care și-au făcut chip cioplit din zisele altețe regale. În esență, circ, mahala, goană după privilegii pe banii fraierilor plătitori de taxe și impozite. Măcar la noi epigonii marilor făuritori de clanuri interlope nu stau la mâna statului, își produc singuri sursele de venit", spune Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.