Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după ce Vlad Voiculescu s-a plâns că nu mai apare la TV: 'Foștii tăi sponsorii și-au găsit alți exponenți'

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu reacţionează după ce fostul ministru Vlad Voiculescu, membru PLUS, s-a plâns că de o lună nicio televiziune nu i-a mai solicitat opinia. Ciutacu susţine că "sponsorii" fostului ministru al Sănătăţii din Guvernul Cioloş şi-ar fi găsit alte persoane cărora să le plătească PR-ul.

"Băiețașu', ești trist, ai da și tu din gură și nu (mai) e lumea interesată? Îți dau o veste tristă, foștii tăi sponsorii și-au găsit, în perioada asta grea, alți exponenți. Și plătesc pentru PR-ul lor. Te-au scos de pe listă. Nu mai reprezinți nimic zilele astea. Apropo, revin cu întrebarea, din ce trăiești? Nu mai ai servici(u) de ani de zile. Ți-au mai rămas la borcanul cu murături din fabuloasele tale câștiguri în lumea bancară de top de care te-ai despărțit ca să faci bine semenilor tăi? Sper că nu cumva ți-a trecut prin cap să treci pe cheltuielile ONG-ului existența modestă a cuplului care "împărtășește" același apartament", scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Anterior, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş, se plângea că de mai bine de o lună nicio televiziune nu i-a mai solicitat opinia. Voiculescu acuză PNL că a cumpărat televiziunile şi că acestea difuzează doar opiniile celor afiliaţi guvernului. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.