Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după eşecul lui Popovici la Mondialele de înot: 'Haideți cu scuzele, scârbile alea si-a dorit mai mult victoria, are tot viitorul inainte'

Romania TV
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu, după eşecul lui Popovici la Mondialele de înot: 'Scârbile alea si-a dorit mai mult victoria, are tot viitorul inainte'

David Popovici a condus cursa de 200 de metri la CM din Japonia până pe ultima parte, când a ieşit din cursa pentru medalii.

Victor Ciutacu a reacţionat pe Facebook după nereuşita lui David Popovici la Mondiale. „Macar a fost aproape de podium al nostru. Haideti cu scuzele, n-are copilu’ unde se antrena, i-a purtat ghinion Antena 1, era apa calda-n bazin, sunt prea putini banii de la stat pentru medalie, i-a dat greu la BAC, scarbile alea si-a dorit mai mult victoria, are tot viitorul inainte”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

„Am suspiciuni de dopaj la toți marii campioni, nu doar la ai noștri. În epoca chimiei universale, nu devii cel mai bun sportiv de planetă, în orice domeniu, din ciuboțica cucului și papanași cu brânză de vaci. Și nici nu ai cum să ingerezi întâmplător substanțe dopante.

Totul e să nu te prindă. Revenind la teritorialitate, cum Usain Bolt nu e subiect de dezbatere publică în România, vorbim despre Simona Halep, nu? Căreia, apropo, nu i-am contestat vreodată valoarea, determinarea, seriozitatea, talentul. La fel și cu David Popovici sau Cristina Neagu. Dar nici nu m-am închinat la statuile lor de mucava. Sunt performeri uriași, da, nimic de contestat, dar prea ne raportăm la ei ca și cum până acum n-am fi contat în sport.

Suntem, totuși, un popor care i-a dat pe Nadia, Năstase, Patzaichin sau Hagi, dacă nu mă înșel…”, a spus Victor Ciutacu într-un interviu pe romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.