Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după gafa ministrului Predoiu: 'Rămâne lipsa de reacție a jurnalistei Dogioiu'

Radu Pop
predoiu dogioiu

Jurnalistul Victor Ciutacu, realizator România TV, comentează într-o altă cheie gafa ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, care a declarat că știe din „surse neoficiale” că un inculpat va fi achitat. Ciutacu lansează un atac la adresa jurnalistei Ioana Ene Dogioiu, cea care îl intervieva pe Predoiu în momentul gafei și care a trecut peste moment fără să ceară lămuriri în direct.

„Dincolo de tâmpenia grandioasă a ministrului Predoiu, care l-a anunțat achitat în avans pe soțul fostei procuroare Hosu, rămâne lipsa de reacție a jurnalistei Dogioiu. Care s-a comportat fix ca un stativ de microfon și n-a reacționat în nici un fel când a scăpat ăla pe gură enormitatea.

Un ziarist care se respectă și urmărește domeniul justiției știe că dosarul Hosu nu e unul oarecare. Și că șefa DIICOT a fost curățată din funcție pe baza lui. Așa că, dacă nu ești nesimțit sau lipsit de orice urmă de profesionalism, urmărești etapele lui în instanță. Mai ales acum, de când cu prescripția, măcar să poți da vina pe CCR dacă scapă de condamnare ținta-piept. Și, când îl ai invitat pe responsabilul domeniului, știi că inculpatul mai are măcar un termen până la pronunțare. Mai ales că vrei s-o bagi pe navastă-sa în ciorbă.

Nu știu ce a prevalat în non-reacție, faptul că inchizitoarea care se dă specialistă în justiție e, de fapt, o notorie impostoare în domeniu sau amiciția ei notorie cu veșnicul demnitar”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu a făcut noi precizări despre dosarul soţului fostei şefe DIICOT Giorgiana Hosu, după ce afirmase că ştie din ”surse neoficiale” că acesta a fost achitat într-un proces, ministrul declarând la emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, că „a fost o eroare de judecată bazată pe o festă de memorie”. „Departe de mine gândul de a fi dorit să influenţez pe cineva. De altfel, nici nu ai cum să vrei să influenţezi ceva ce eşti convins că s-a petrecut în trecut”, a argumentat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.