Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după infectarea vedetelor Pro TV cu Covid-19: au tras o folie aurită peste un rahat urât mirositor

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că cei de la Pro TV au ”tras o folie aurită peste un rahat urât mirositor” și au încercat să ascundă faptul că Andreea Esca și alți jurnaliști ai postului sunt infectați cu noul coronavirus.

Citește și: Raed Arafat, mesaj pentru protestatarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital! Sigur se vor infecta de acolo

”Prin comportamentul discreționar, de stăpân de piață, din scandalul infectării marii sale vedete cu Covid, Pro TV a arătat încă o dată cât de rupt de realitate și de inadecvat e. Orice om cu minim un an de presă, dacă ar fi fost consultat de trătorii în aerul rarefiat care și-au tocmit avocații să amenințe, ar fi răspuns "dacă nu dăm noi, nu înseamnă că nu se află". Ceea ce s-a și întâmplat...
În plus, după ce au ieșit de la naftalină filmulețe cu influencerii lu' pește prăjit, s-a văzut că marea televiziune, susținătoare a tuturor absurdităților impuse de autorități în criza coronavirus, a fost parteneră media a unui eveniment care a încălcat toate regulile pe care le-au făcut literă de biblie reporterii săi isteroizi. Mai mult, pentru cei care au olecuță de memorie, în plină stare de alertă, megastara a patronat, în parcarea unui mall, un ditamai evenimentul de PR pentru revista pe care o conduce și cu afișarea ostentativă a poreclitelor măsuri de distanțare. Valabile, după cum s-a văzut, doar de ochii lumii, că la bairamul de bogați s-au prescis.
Ăsta e unul dintre efectele înconjurării perpetue de aceiași cerșetori de atenție și de bani, fără ocupații certe, dar cu porecle care să dea de înțeles că ar avea și ceva meserii. Care, odată încurajați și plătiți, filmează și postează ca apucații. Iar marfa lor e lesne găsibilă pe net când îți dorești să se lase uitarea peste trecutul recent.
În esență, Pro TV a tras o folie aurită peste un rahat urât mirositor, iar acum se miră de ce fuge lumea din local”, scrie Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.