Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu e REVOLTAT: 'România devine, cu acte, un balamuc în aer liber. O șamancă din Cipru a băgat în priză instituțiile de forță ale statului'

evelinapauna.ro
ciutacu

Ziua în care clarvăzătoarea conduce telefonic poliția și procuratura, așa descrie jurnalistul Victor Ciutacu tot circul de la Caracal, un spectacol grotesc în care Poliția se pune sub comanda unei clarvăzătoare din Cipru. Femeia a apărut de nicăieri și pretinzând că are viziuni, a consumat zadarnic o zi din ancheta căutărilor Alexandrei.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la BNR! S-a decis azi: Apare o nouă bancnotă în România!

„România devine, cu acte, un balamuc în aer liber. O șamancă din Cipru, care a avut o revelație că știe ea un pod de casă în care ar fi sechestrată și ascunsă Alexandra, a băgat în priză instituțiile de forță ale statului. Care acționează mai rău decât și-ar fi putut imagina Emir Kusturica pentru filmele sale. Am încercat din răsputeri să menajez, prin inacțiune în scris, sentimentele celor care suferă cu adevărat în povestea asta horror. Nu vreau să vorbesc cu păcat, mai ales că minim două familii traversează o dramă. Dar, după ziua de azi, cu scafandrii scufundați la comandă și grașii asudați care fug bezmetic prin soare și sparg porțile din cale la pontul unei șamance din Cipru, numai lăutarii, focurile de armă în aer, gâștele zburătăcite prin curte care bat din aripi și porcul care mușcă din Trabant mai lipsesc din Pisica albă, pisica neagră.

Citește și: EXCLUSIV Reclamă halucinantă: ‘Monstrul din Caracal ne-a omorât prețurile’

Astăzi a fost acea zi în care polițiștii și procurorii, sfioși nevoie-mare să intervină după ce la 112 se anunța o crimă în avans, au aleargat ca electronii liberi după, repet, indicațiile telefonice ale unei clarvăzătoare aflate la mare distanță de locul groazei. Și a fost și acea zi în care, proaspăt întors din concediu, șeful DIICOT anunță că instituția pe care o conduce, care a obținut un mandat de arestare pentru suspectul de crimă, nu are nici o probă materială. Mi-e și groază ce va fi mâine…”, a scris jurnalistul Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.