Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu face o DEZVĂLUIRE TERIBILĂ despre procurorul Lucian Onea, de la DNA: 'Vezi și tu dacă s-au schimbat saltelele la Câmpina'

Victor Ciutacu mesaj 3

Lucian Onea, procurorul din fruntea DNA Ploiești, despre care Laura Codruța Kovesi spunea că e ”unitatea de elită” a Direcției, a decis să demisioneze din funcția de conducere din Prahova. E de presupus că Onea a demisionat, totodată, și din Colegiul Director al DNA. Totul, după ce Parchetul General a dispus punerea sa sub urmărire penală.

Jurnalistul Victor Ciutacu face o dezvăluire teribilă despre Onea, care se află și sub ancheta Inspecției Judiciare. Conform vedetei România TV, Onea îi pregătea un flagrant.

Citește și: Postare șocantă! Fotografii de colecție cu părintele Arsenie Boca în care ar semăna cu Liviu Dragnea

”Cică filosoful paradelii, procurorul Onea de la unitatea de elită, și-a băgat demisia, deocamdată doar din funcție, încă nu și din magistratură. Lucică, a-nceput să te strângă cureaua de la ceas? Cum era cu flagrantul pe care mi-l pregăteai? Vezi și tu dacă s-au schimbat saltelele la Câmpina.”, e mesajul lui Ciutacu.

Lucian Onea s-a prezentat marţi la Parchetul General pentru ca procurorii să îi aducă la cunoştinţă acuzaţiile dintr-un dosar deschis pe numele său.

Citește și: Răsturnare de situație! Ce spune Principele dezmoștenit Nicolae despre accidentul de azi

La ieşire el a precizat că anchetatorii urmează să administreze probe pentru aflarea adevărului.

"Mi-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile. Urmează să administrăm probe în vederea aflării adevărului. Fiecare o să răspundă pentru faptele pe care le-a făcut", a spus Onea.

Totodată, Lucian Onea s-a declarat nevinovat în acest dosar.

Citește și: OFICIAL! Din această săptămână, doar aceste mașini vor trece de ITP

Şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi fostul procuror DNA, Mircea Negulescu, sunt urmăriţi penal într-un dosar aflat pe rolul Parchetului General.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi sunt acuzaţi de participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare.

Citește și: Starbucks modifică politicile comerciale: Ce trebuie să știe toți clienții

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a anunţat, pe 13 februarie, că procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică efectuează cercetări într-o cauză constituită în urma unei plângeri formulate după difuzarea înregistrărilor de la DNA Ploieşti.

"Secţia de urmărire penală şi criminalistică efectuează cercetări într-o cauză penală constituită ca urmare a înregistrării unei plângeri penale şi care vizează aspectele prezentate de către mass-media. Totodată, Inspecţia Judiciară - din oficiu şi la solicitarea preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii - efectuează verificări prealabile pentru a stabili dacă există indicii privind săvârşirea vreunei abateri disciplinare cu privire la aceleaşi aspecte", preciza PÎCCJ.

Citește și: Liberalii amenință cu o nouă plângere penală: ”Ajunge…! Este clar că pe hoţi doar cătuşele îi sperie…”

Postul de televiziune Antena 3 a prezentat, pe 11 februarie, mai multe înregistrări audio în care erau redate presupuse discuţii ale procurorului-şef al Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA, Lucian Onea, cu fostul deputat Vlad Cosma, trimis în judecată într-un caz de corupţie, referitoare la falsificarea unor probe din dosare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.