Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu iese la VÂNĂTOARE de vedete: 'N-au caracter' / VIDEO

victor ciutacu

OUG 13 a creat un imens scandal. Milioane de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului, iar primele capete au căzut deja. Ordonanţa a fost abrogată şi Florin Iordache şi-a dat demisia. Scandalul continuă însă, iar actori şi cântăreţi celebri s-au alăturat protestelor de la Guvern.

Citeşte şi: S-a sinucis într-o clădire de birouri din Pipera: Ce le-a dat colegilor înainte să se arunce în gol

Jurnalistul Victor Ciutacu de la România TV lansează un atac extrem de dur la adresa formaţiei Voltaj şi a marilor actori Victor Rebengiuc, Maia Morgenstern sau Oana Pellea. "Fac furori, pe bună dreptate, pozele cu marile caractere de la Voltaj, care au încasat bani de la PSD în campanie și acum fac imnuri anti-PSD pentru tefelei. Dar memoria omenească e scurtă. Iar eu, ca un cyborg ce mă aflu, v-o împrospătez. Alt mare nemulțumit de pesediști e Rebegiuc. Care a luat o spinare de bani de la stat, prin Dragnea, din voința exclusivă a lui Dragnea, când Dragnea conducea Ministerul Dezvoltării și voia să-și promoveze/justifice proiectul de regionalizare. După ce a terminat de prestat/încasat, a filmat un clip de susținere a lui Iohannis. Acum susține protestele anti-Dragnea…", a tunat Ciutacu pe propriul blog.

Citește și: Cercetătorii au aflat ce se întamplă în creier când murim: Vei fi surprins

Şi asta nu e tot. Şi marea actriţă, Maia Morgenstern a intrat în colimatorul lui Ciutacu. "Marea luptătoare anticorupție Morgenstern rupea ușile primarului (astăzi trimis în judecată pentru corupție) Oprescu în vederea numirii/confirmării pe postul de director de teatru, uriașa anticomunistă Pellea zgâria prin birou la Palada ca să deschidă Ponta baierele fondului de rezervă la dispoziția primului ministru pentru nu știu ce turneu cultural privat. Și sunt mulți, extrem de mulți, cărora nu le put deloc – ba, dimpotrivă! – banii de la stat alocați de pesediști. Unii au talent, alții au PR, dar nici unii, nici alții n-au pic de caracter. În definitiv, oportunismul bate oricând caracterul în cursa către o viață mai bună…", a mai spus Ciutacu.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.