Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu îl torpilează pe șeful Armatei: Cine ne ține zilele astea în teroare!

Sursa FOTO: Arhiva personală
victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu spune că declarațiile șefului Armatei privind introducerea unui serviciu militar obligatoriu sunt menite să stârnească panică și să manipuleze populația cu ideea că Vladimir Putin ar vrea să atace Europa.

Ciutacu spune că premierul nu ar fi putut face asemenea declarații, așa că le-a pasat!

„Dat fiind faptul că Ciolacu ține totuși la aparența de om serios și nu putea rosti asemenea enormități fără să îl pufnească râsul, iar ministrul în geacă de fâș nu inspiră încredere niciun portar de bloc. Astfel că, proaspăt șef al armatei, un general cu apariție de om cumsecade fără experiența comunicării, care a dat-o direct.

Că mâine, poimâine vine călare pe tanc nebunul de la răsărit peste noi, așa că ar fi cazul să ne apucăm de pregătire pentru apărarea patriei, și care, după ce a pornit dezbaterea publică privind mobilizarea forțată și luatul în armată cu japca, a scos de la sertar proiectele de lege pe care vânzătorii de armament și furnizorii de orice pentru o știre, nu reușiseră să le treacă până acum prin Guvern și Parlament.

Habar n-am dacă prima grijă a lui Putin e să o ia la vale prin Europa, personal înclin să cred că nu, dar părerea mea contează extrem de puțin. Am, însă, o mare satisfacție, că am apucat să vă spun cine vă ține zilele astea în teroare”, a concis Victor Ciutacu, în exclusivitate, pentru România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.