Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după îndemnul la vaccinare făcut de Radu Tudor: 'Mă duc să vărs'

victor ciutacu

Jurnalistul Radu Tudor, de la Antena3, a făcut un îndemn la vaccinare printre români, tocmai pentru a nu ajunge la secțiile de ATI și a se expune la un posibil incendiu. Victor Ciutacu, de la RTV, susține că Radu Tudor nu are dreptate în abordarea sa și nu a ratat momentul să îl „taxeze”.

„Contribuabilul român e internat la ATI, nu de plăcere, de nevoie. Se lasă în grija statului român. Pe care-l alimentează financiar, de nevoie, chiar din obligație, nu de plăcere. În clădirea statului român, plătită de el, contribuabilul român ia foc. Sau, după caz, explodează. Și moare. Responsabil legal ar trebui să fie statul român. Și ce dacă?

Când se stinge focul, iese analistul militar. Îndeamnă populația să se vaccineze. Ca nu cumva să ajungă la ATI. Care poate să ia foc sau să explodeze. Și, după aia, să fie nevoiți să vină ai lui, eroii de la SMURD, să stingă focul.

Mă duc să vărs...

P.S. Președintele se întrerupe un pic din ceremonia unde primește un premiu pentru întărirea statului de drept. Și declamă ritos că statul (de drept, întărit de el) a eșuat”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.