Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu lansează întrebarea care ÎNCHIDE tot jocul politic: 'Mă scuzați că întrerup programul obișnuit de crezut pe cuvânt de onoare'

evelinapauna.ro
ciutacu

Așa cum STIRIPESURSE.RO a remarcat, în minuta CCR de constatare a conflictului constituțional între președinte și premier, nu se precizează absolut nimic despre o eventuală prezență a cabinetului condus de Viorica Dăncilă pentru un vot de validare în Parlament.

Victor Ciutacu adresează întrebarea care ar putea pune capăt crizei guvernamentale și îi taxează și pe liderii PSD, care nu au citit minuta CCR, înainte de a face declarații. Vizat este și președintele Klaus Iohannis, care a declarat, bazându-se, probabil, pe titlurile din presă, ”Constat astăzi, cu satisfacție, că și Curtea Constituțională a României a ajuns, în mod corect și inevitabil, exact la aceeași concluzie pe care o spun de trei săptămâni: Guvernul Dăncilă și-a pierdut legitimitatea și trebuie să meargă de îndată în fața Parlamentului ca să ceară un vot de validare", deși CCR nu face o astfel de precizare.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

”Mă scuzați că întrerup programul obișnuit de crezut pe cuvânt de onoare pentru o întrebare nevinovată: UNDE scrie în minuta CCR că Dăncilă e obligată să se ducă în Parlament cu Guvernul, așa cum s-a lăudat Iohannis în direct. Și, dacă tot veni vorba, la vârful PSD mai există măcar un singur om care să știe să citească?”, e mesajul lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.