Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, mesaj pentru Cătălin Striblea, după despărțirea de România TV

victor_ciutacu_01_1963313712

Jurnalistul Victor Ciutacu a ținut să-i transmită un mesaj fostului coleg, Cătălin Striblea, care a anunțat că părăsește postul de televiziune România TV.

”Cand am venit in postul tv pentru care lucrez si azi, nu neaparat pe valul vreunei efuziuni populare de simpatie si de entuziasm colectiv, a fost o gura de oxigen pentru mine. Era proaspat iesit din spital, era simbolul statiei (care, de altfel, se nascuse cu el in direct), era cel care gestionase editorial, pana la nefericitul accident cerebral, spatiul orar de prime time pe care urma sa prestez eu, uzurpatorul.
Intaratat de unii care se straduiau sa provoace (inca) un scandal intern, primul continua in instanta, a dat o declaratie de bun simt. A spus ca transferul meu e un castig, ca nu iau locul nimanui si ca nu-l deranjeaza deloc. Nu interactionasem pana atunci. In rarele clipe cand se intamplase sa ne intalnim, ne salutam politicos, schimbam doua-trei vorbe de complezenta si ne vedeam fiecare de drumul lui. In plus, pour le connaiseurs, veneam din Intactul care strivea tot in cale si eram (cred ca sunt si acum) prieten cu Badea...
Cand s-a hotarat sa revina pe sticla si a inceput sa negocieze conditiile, l-am invitat sa colaboram in regim cvasipermenent si i-am pus la dispozitie, ori de cate ori a simtit nevoia, biroul meu; fie si ca loc de odihna/relaxare. N-am legat vreo prietenie, frecventam anturaje diferite, avem interese - si abordari - diferite. Cu toate astea, ori de cate ori unul dintre noi a avut nevoie de prezenta celuilalt in emisiunea lui, nu s-a pus probleme vreunui refuz.
Aseara am aflat, de la producatoarea mea (si, inainte, multi ani, a lui), ca si-a anuntat - cum altfel decat in direct? - plecarea. N-am mai apucat sa-l si aud. Dar am citit transcrierea. A facut-o masurat si decent, asa cum ii e si modul de viata. Nu cunosc ratiunile despartirii. Nici nu intentionez sa fac pe detectivul. Am trecut si eu printr-o ruptura pe care nimeni (nici macar eu) n-o astepta. Insa, pentru ca n-am apucat s-o fac in aprilie 2013, vreau, in afara de a-i ura succes, sa-i multumesc public in decembrie 2014 pentru lectia de omenie pe care a dat-o cand nimeni n-avea habar ce-i in sufletul meu...”, susține Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.