Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu intervine în scandalul iscat de pensionarea Giorgianei Hosu la doar 48 de ani: 'Propaganda rezist se inflamează selectiv'

victor ciutacu

Fosta șefă a DIICOT Giorgiana Hosu, care a demisionat în septembrie anul trecut după ce soțul său a fost condamnat pentru corupție, se pensionează, la 48 de ani. Jurnalistul Victor Ciutacu critică într-o postare pe Facebook atitudinea controversată avută de ministrul Justițiției, Stelian Ion, pe acest subiect.

„Procurorul Giorgiana Hosu a ieșit la pensie fix la aceeași vârstă și la aceeași vechime cu judecătorul Ionuț Matei, șeful completului negru de la Înalta Curte. Doar că propaganda #rezist se inflamează selectiv și doar la comandă.

Altfel, aștept reacția de cetățean revoltat a ministrului #rezist Stelian Ion, coleg de partid și de cabinet cu pensionata la 42 de ani Irina Alexe, generăleasa lu' Blaga preluată cu succes pe linia doi ș-un sfert de Cioloș”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, marţi, cererea de pensionare a Giorgiana Hosu (mai mule aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.