Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giorgiana Hosu, fosta șefă a DIICOT, iese la pensie - Secția pentru Procurori a CSM a votat în unanimitate; mai trebuie să semneze Klaus Iohannis

giorgiana hosu

Giorgiana Hosu, fosta șefă a DIICOT, a decis să iasă la pensie. Secția pentru Procurori a CSM a votat unanimitate în ședința de marți, 15 iunie, pentru ieșirea la pensie a Giorgianei Hosu, fosta șefă a DIICOT.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.07.2021, a doamnei HOSU ELENA - GIORGIANA, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (unanimitate)”, se arată în document.

Soțul Giorgianei Hosu, Dan Hosu, a fost condamnat de Tribunalul București la trei ani de închisoare sub supraveghere în Dosarul „Carpatica Asig”, el fiind acuzat de acces ilegal la un sistem informatic și instigare la folosirea informațiilor nedestinate publicității. Giorgiana Hosu și-a dat ulterior demisia de la șefia DIICOT.

Vezi și: Giorgiana Hosu a demisionat din funcţia de procuror-şef DIICOT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.