Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, reacţie dură după trecerea şefului ştirilor Europa FM la USR: 'Nu vă mai deghizați, politrucilor, purtați la vedere uniformele'

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu, realizator la România TV, reacţionează dur la ştirea potrivit căreia şeful departamentului ştiri de la Europa FM a părăsit postul de radio pentru a lucra în campania lui Dan Barna, candidatul USR la preşedinţie.

"Altul care - nu-i așa? - a fost neutru și deontolog. Până într-o zi, când și-a dat seama că așa nu se mai poate, iar țărișoara trebuie salvată. Sunt convins că - și după plecarea lui - politica editorială a postului de radio unde a fost șeful departamentului de știri va fi la fel de echilibrată politic ca și până acum :)

Nu vreau să mă gândesc cum ar fi arătat titlurile și luările de poziție dacă eu m-aș fi înregimentat. Sau Badea, sau Gâdea, sau completați voi pe linia punctată...

Eu nu știu de ce naiba se mai chinuie să salveze aparențele. Stați dracu' la locurile voastre, oricum nu vă cred nici pisicii mei că vă mână în arenă conștiințele voastre greu încercate. Luptați la baionetă și sunteți plătiți pentru a susține niște interese politice sau, după caz, pentru a le dărâma pe cele contrare direcției care vi se dă. Nu vă mai deghizați, politrucilor, purtați la vedere uniformele și fiți mândri de ele. Așa fac oamenii care jură credință patriei. Pe care, nu mă îndoiesc, o iubiți de nu mai puteți după ea", scrie Ciutacu pe Facebook.

Jurnalistul Teodor Tiță, fost director de știri al postului de radio Europa FM, lucrează mai nou la USR, în echipa de campanie a lui Dan Barna. Teo Tiță a ajuns la USR după doi ani în care a condus știrile Europa FM. În august 2017, Tiță prelua conducerea departamentului de știri Europa FM.

CITEȘTE ȘI: Strugurii – frunctele care te menţin tânăr. Cum trebuie consumaţi pentru cele mai bune efecte .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.