Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, reacție spumoasă după ce Florian Coldea era să fie bătut la festivalul Untold Dubai

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Coldea

Jurnalistul Victor Ciutacu reacționează la informațiile potrivit cărora fostul șef operativ al SRI, generalul (r) Florian Coldea, era să fie bătut în Dubai, la festivalul Untold.

„Mai aratati-mi si mie o tara cu apa calda la robinet al carei fost sef executiv de serviciu secret umbla de nebun, fara paza, pe la festivaluri de pusti spurcati. Unde se-nvarte de niste palme, doua suturi in cur, ceva flegme si un pahar de bautura turnat in cap”, scrie jurnalistul pe Facebook.

Incidentul în care a fost implicat Coldea

Florian Coldea, fostul adjunct al SRI a fost văzut la prima zi a festivalului Untold Dubai. Acesta este cunoscut ca fiind amator de petreceri cu VIP-uri și viață luxoasă. În același loc și în același timp s-a aflat acolo și Sergiu Diacomatu, care îl bănuiește pe fostul SRI-ist că i-ar fi făcut dosarul penal ANRP.

Astfel că doar norocul a făcut ca Florian Coldea să scape nevătămat din zonă. La festivalul Untold Dubai, acolo unde în aceste zile pare că s-a mutat ”crema” mondenilor din București și-a făcut apariția și fostul adjunct al SRI.

Doar că tot acolo a fost și nimeni altul decât Sergiu Diacomatu, cel care a fost implicat într-unul dintre dosarele ANRP. Ancheta a fost făcută pe vremea când Kovesi conducea DNA, iar Diacomatu îl bănuiește pe Coldea că ar fi avut de a face cu dosarul. Drept urmare ar fi avut o pornire fizică virulentă în direcția în care se afla generalul, notează evz.ro

Diacomatu oprit înainte de a ajunge la Coldea

În traiectoria sa ar fi fost oprit de către cei cu care era la masă Coldea. Cert este că un pahar de băutură tot s-a vărsat înspre general. Acesta din urmă s-a retras în celălalt colț al mesei VIP unde se afla.

Potrivit martorilor oculari, Coldea ar fi schimbat câteva replici și cu Codin Maticiuc, prezent și el la eveniment. Coincidență sau nu în aceste zile, dosarul șefului Untold, Bogdan Buta, de la Cluj pare să fie pus ‘‘pe pauză‘‘. Având în vedere că în ancheta nu se audiază nimic, potrivit sursei citate.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.