Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, reacție VEHEMENTĂ după dezvăluirile din 'spitalul groazei': 'Utilizarea cătușelor, a bicelor ar putea chiar provoca plăceri orgasmice'

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu reacționează violent, pe Facebook, după dezvăluirile făcute de la "spitalul groazei" din Sibiu, acolo unde medicii sunt acuzați că au ucis bolnavii de COVID-19.

"Îmi plac explicațiile savante ale medicilor (susținuți de peluzele de ultrași din rețelele sociale) care susțin că legatul de mâini (până la sânge) de marginea patului de spital și sedarea pacientului cu pedala apăsată la maxim e o banală procedură medicală. Pe care noi, ignoranții, nu suntem în stare s-o pricepem. Mă gândesc, fără să am pretenția că m-aș pricepe, că utilizarea cătușelor, a bicelor și a accesoriilor de silicon ar putea chiar provoca plăceri orgasmice oamenilor internați să-i salveze "eroii în halate albe", spune Victor Ciutacu.

Citește și: Marcel Ciolacu a pus ochii pe Constituție: ‘Sunt 6 sau 7 colegi care vor veni cu un proiect de propunere de modificare a Constituției’

Un fost angajat de la Terapie Intensivă COVID, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a povestit, pentru publicația locală Turnu Sfatului, că pacienți în stare gravă cu COVID-19 au fost legați de mâini și de picioare, ignorați de cadrele medicale, sedați, astfel că au murit sufocați.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean, a declarat, luni, că a fost înregistrat un dosar penal pentru omor în cazul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.