Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu: 'Adevărata reformă în televiziune va începe când vor fi scoase de pe post prostituatele'

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că adevărata reformă a televiziunii din România o să aibă loc când sunt înlăturate „prostituatele” și proștii „agresivi”.

„Adevărata reformă (că tot e la modă cuvântul) în televiziune va începe când vor fi scoase de pe post prostituatele care apar pentru a-și crește tarifele în calitate de "vedete" și când le vor fi luate din mână microfoanele proștilor agresivi, indiferent de sexul pe care-l au sau în fac. Adică niciodată, dacă-mi cereți un termen”, a spus jurnalistul Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Context

Comentariul gazetarului vine în contextul în care Curtea Constituţională a admis joi, cu unanimitate de voturi, sesizările PSD în legătură cu numirea conducerilor interimare ale SRTv şi SRR. Prin urmare, aceste numiri făcute de Parlament sunt neconstituţionale.

CCR precizează că numirile făcute de Legislativ au încălcat Legea 41/1994 privind funcţionarea SRTv şi SRR, deoarece Parlamentul a invocat aplicabilitatea unor alineate din acelaşi act normativ, însă fără a fi întrunită condiţia din ipoteza normativă a acestui text legal, respectiv situaţia specială a situaţiei tranzitorii dintre două legislaturi parlamentare, în care este permisă numirea unui director general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune, respectiv al Societăţii Române de Televiziune”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.