Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, replică pentru Alina Mungiu-Pippidi: 'Condoleanțe! Mi-e teamă că dilelile antidemocratice pe care le propagă nu de acolo i se trag'

victor ciutacu

Realizatorul România Tv, Victor Ciutacu, reacționează după ce politologul Alina Mungiu-Pippidi a cerut într-un editorial ca CNA să „își verse focul și să-și piardă timpul pe orice dezinformare sau îndemn la a sabota sănătatea publică prin orice mijloace media și indiferent cine le-ar colporta”, făcând trimitere la Dana Budeanu și Victor Ciutacu. Intitulat „Arafat prim-ministru!”, editorialul politologului Mungiu-Pippidi  invocă necesitarea îngrădirii masive a drepturilor cetățenilor, în special a celor nevaccinați, decizii care să fie luate de Guvern, ceea ce este contrar prevederilor Constituției. „Femeia e în doliu”, spune Ciutacu, care îi transmite condoleanțe, însă realizatorul tv susține că îi e teamă că „dilelile antidemocratice pe care le propagă fără teamă de ridicol nu de acolo i se trag”.

„Inteleg ca eu si cu Dana Budeanu suntem principalele obstacole in calea maretei campanii de vindecare colectiva a natiei. Si ca, intr-un viitor regim Arafat, CNA ar trebui sa ne beleasca. Pe mine stiu cum, pe partenera mea de rele nu prea am idee, ca nu da cu sapa organizat pe ogorul tv. E femeia-n doliu, condoleante, dar mi-e teama ca dilelile antidemocratice pe care le propaga fara teama de ridicol nu de acolo i se trag.
P.S. Ma mai intorc sau raman sa vand curmale in piata de peste?”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.