Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu s-a dezlănțuit după ancheta Poliției: Veneau de la salon și au scăpat de ochiul vigilent al superiorului?

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat rapid la vestea că Poliția Capitalei a deschis o anchetă în cazul celor două polițiste care au fost surprinse la cafea și țigară în timpul programului. Cele două nu respectau codul de conduită al Poliției, însă Ciutacu spune că responsabil cu verificările ar fi trebuit să fie șeful de secție care le-a permis accesul la muncă.

Multa treaba are si Militia! Ancheta sa ce? N-au regulament? Nu le-au vazut sefii cand au intrat in tura? Au patruns in sectie la adapostul intunericului? Tot atunci le-au crescut si ghearele? Veneau direct de la salon si au scapat de ochiul vigilent al superiorului? Aleia din dreapta i s-a agatat bratara involuntar de glezna, i-au sarit gradele de pe uneri si i-au iesit degetele de la picioare prin pantofi?, scrie Ciutacu pe Facebook.

Citește și: Gasiți infracțiunea - Poliția Capitalei anunță că cercetează polițistele sexy care au ajuns vedete pe pagina lui Ciutacu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.