Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, teorie EXPLOZIVĂ privind propunerea Adinei Florea la șefia DNA: 'Mie mi-e teamă de o regie și d-asta sunt extrem de sceptic'

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu lansează o teorie explozivă privind propunerea Adinei Florea pentru șefia DNA. Ciutacu este de părere că la mijloc ar putea fi vorba de o regie.

"Mi se pare stranie numirea pe care Tudorel Toader a făcut-o pentru șefia DNA. Dacă domnul Tudorel Toader nu are vreo înțelegere cu domnul președintele Klaus Iohannis ca să i-o respingă și să vină al doilea și adevăratul favorit la nominalizare, care să fie numit, atunci mi se pare o bizarerie. și nu pentru că aș contesta eventualele calități ale doamnei Florea, pe care nu o cunosc. Mi se pare o bizarerie ca un om urmărit penal de o instituție, să devină șeful respectivei instituții. Doamna Florea este urmărită penal de DNA într-un dosar în care mai este urmărit și contracandidatul ei, Andrei Bodean de la DNA Constanța și în care este urmărită penal și doamna Elene Grecu, fost candidat la șefia DNA în prima etapă. (...) Mi se pare surprinzătoare numirea. Eu mă așteptam, vă spun sincer, la altă numire la care aș fi luat foc de-a dreptul. M-aș fi așteptat la numirea doamnei Gabriela Scutea, care mi se pare emblematic faptul că a prins tupeu și că e vitează, ea fiind chiar semnatară de protocoale cu SRI în calitate de prim-adjunct al doamnei Kovesi. Repet, în țara asta te aștepți la orice. M-a surprins că nu a nominalizat-o pe doamna Scutea. Teama mea este ca nu cumva doamna Scutea să fie adevărata alegere și să joace un joc d-ăsta de teatru penibil, să o respingă pe doamna Florea și să vină cu soluția salvatoare Scutea. Mie d-asta mi-e teama. Nu cred că Iohannis va accepta propunerea lui Tudorel Toader. Mie mi-e teamă de o regie și d-asta sunt extrem de sceptic”.”, a subliniat Victor Ciutacu pentru PS News.ro.

Citește și: INCENDIAR Motivare ÎCCJ: Acuzațiile în dosarul lui Toni Greblă nu sunt susținute de probele administrate .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.