Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, dezvăluiri de culise din Dosarul Bica: ginerele lui Băsescu, pe mâna DNA

victor_ciutacu_01_1963313712

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit noi informații din ”Dosarul Bica”, în care este reținută fosta șefă DIICOT. Victor Ciutacu a dezvăluit că ginerele președintelui Traian Băsescu, Radu Pricop, a ajuns pe mâna DNA.

În cadrul emisiunii ”Ediția de Seară” de la România TV, Victor Ciutacu a dezvăluit că DNA a cerut dosarul ginerelui lui Traian Băsescu, Radu Pricop. Dacă informațiile se dovedesc adevărate, Radu Pricop ar fi anchetat pentru a treia oară, după ce a mai trecut și pe la DIICOT, respectiv Parchetul General.

De asemenea, Victor Ciutacu a explicat și schema folosită în de mafia retrocedărilor. Terenul despre care se face vorbire în dosar aparținea unui ambasador al Uniunii Europene, Dino Sinigallia, funcţionar cu rang de ambasador în instituţia europeană. Acesta a încercat să își recupereze terenul din București, dar nu a reușit.

În cele din urmă și-a vândut drepturile litigioase pe 1,5 milioane de euro, către Stelian Gheorghe, omul-cheie al ”Dosarului Bica”. Stelian Gheorghe, cel despre care procurorii DNA au dezvăluit că i-a dat șpagă de 10 milioane de euro lui Dorin Cocoș, a reușit, prin intermediul ANRP să obțină 92 de milioane de euro, pe același teren pentru care cumpărase drepturile litigioase cu doar 1,5 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.