Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Cornea s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la Oeiras

antena3.ro
tenis

Perechea compusă din tenismanul român Victor Cornea şi cehul Petr Nouza s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Oeiras (Portugalia), joi, dotat cu premii totale de 36.000 de euro, după ce a trecut cu 6-3, 7-6 (0) de portughezii Joao Domingues/Pedro Sousa.

Favoriţii numărul patru au obţinut victoria după 70 de minute, în care au reuşit nu mai puţin de 15 aşi, potrivit Agerpres.

Cornea şi Nouza şi-au asigurat un cec de 670 de euro şi 17 puncte ATP la dublu, urmând să joace în penultimul act contra favoriţilor numărul doi, germanii Constantin Frantzen/Hendrik Jebens.

În alt meci din sferturi, cuplul româno-belgian Filip Jianu/Raphael Collignon a fost învins cu 6-4, 6-3 de francezii Jonathan Eysseric/Pierre-Hugues Herbert, principalii favoriţi, în 65 de minute. Învinşii s-au ales cu 390 de euro şi 9 puncte ATP la dublu.

La simplu, Jianu (21 ani, 304 ATP) îl va înfrunta vineri, în sferturi, pe austriacul Maximilian Neuchrist (31 ani, 274 ATP), cap de serie numărul şase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.