Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Costache, acuzații grave împotriva lui Ludovic Orban: 'Mi-a cerut demisia, după ce am propus testarea în masă. Am fost acuzat de fraternizare cu PSD'

Libertatea
Victor Costache

Fostul ministru al Sănătății, dr. Victor Costache, a recunoscut că Ludovic Orban i-a cerut demisia pe motiv că ar fi propus testarea în masă, după o discuție cu profesorul Adrian Streinu-Cercel.

Întrebat dacă este adevărat că Ludovic Orban i-a cerut demisia, dr. Victor Costache a recunoscut că răspunsul este afirmativ şi a dezvăluit şi motivul, deşi inițial a spus că s-a retras din motive personale.

„Mi s-a cerut demisia de către Ludovic Orban și ăsta e momentul să o declar și să o recunosc la mai bine de un an de la acest episod”, a spus Victor Costache, la emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea.

„Unul din motive a fost testarea în masă și faptul că, preluând acest mesaj și această inițiativă a domnului profesor Adrian Streinu Cercel, cu care am colaborat extraordinar de bine și pe care îl respect, am fost într-un fel acuzat de fraternizare cu opoziția, cu PSD.

Vreau să spun că în medicină nu există o poziție sau o guvernare. În medicină există interesul pacienților și a oamenilor", a declarat Victor Costache, fostul ministru al Sănătății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.