Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Costache anunță NOI REZULTATE ale testărilor din Gorj, privind infectări cu coronavirus

Ro Health Review
Victor Costache

Informații de ultimă oră din ședința de Guvern. Victor Costache a anunțat că au fost analizate 12 probe pentru persoane suspecte de coronavirus, iar acestea au ieșit negative. Ministrul Sănătății a mai spus că Ministerul Sănătății va semna, joi, un acord cu eMAG pentru un acord care prevede donarea a un milion de măști de protecție, conform Mediafax.

„De dimineață au fost analizate 12 probe pentru 12 posibili suspecți și sunt toate negative. Nu avem niciun alt pacient pozitiv cu coronavirus pe teritoriul României”, a declarat Victor Costache, joi, la începutul ședinței de Guvern.

El a adăugat că, joi, „la ora 17.00, Ministerul Sănătății împreună cu Emag semnează un acord în care Emag donează 1.000.000 de măști conforme pentru populație”.

Citește și: CIFRE de ULTIMĂ ORĂ de la OMS - Câte VICTIME a făcut coronavirusul și care sunt cele mai AFECTATE țări

Ludovic Orban a întrebat dacă poate și plafonat de la trei la șase luni toate prețurile echipamentelor de protecție pentru oameni, iar ministrul Sănătății a replicat că și alte state au procedat la fel.

„Dacă putem plafona de la trei până la șase luni toate prețurile echipamentelor pentru populație. Nu știu dacă considerați necesar de vorbit cu Consiliul Concurenței”, a cerut Orban.

În replică, Victor Costache a spus: „Da, și alte țări au făcut la fel”.

Primul caz de infecție cu coronavirus a fost confirmat, miercuri seara, în județul Gorj. El a fost dus la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un echipaj SMURD, care a ajuns joi dimineața la București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.