Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Hugo Gomes Passos, cunoscut și sub denumirea de 'Pele', s-a alăturat echipei Dunărea Călărași

dunarea calarasi

Dunărea Călărași a ajuns la a treia achiziție în această iarnă. După ce l-a transferat pe fundașul dreapta Costi Nica și l-a adus, sub formă de împrumut, pe mijlocașul ofensiv Daniel Benzar, în lotul lui Dan Alexa a mai venit un mijlocaș, scrie Mediafax.

Potrivit site-ului fanatik.ro, fostul coleg al lui Cristian Chivu de la Inter Milano, Victor Hugo Gomes Passos, cunoscut și sub denumirea de "Pele", s-a alăturat echipei Dunărea Călărași. Mijlocașul portughez în vârstă de 31 de ani a semnat un contract pe un an și jumătate.

Fotbalistul lusitan a ajuns la 20 de ani la Inter, unde a evoluat un sezon, apoi s-a întors în Portugalia, la FC Porto, echipă care a plătit în 2009 6 milioane de euro pe jucător.

Citește și: Sebastian Mailat este noul mijlocaș ofensiv al lui Gaz Metan Mediaș

Ultimul club la care a evoluat "Pele" a fost AFC Eskilstuna, în 2018, echipă care a promovat în acest sezon în prima ligă sudeză. Fotbalistul portughez a jucat un singur meci în Cupa Suediei și a marcat un gol. În alte 12 partide din campionat a fost pe banca de rezerve.

La Călărași va ajunge și portarul Nicolae Calancea, 32 de ani. El vine în locul lui Cezar Lungu și a fost dorit și de Dinamo. Moldoveanul era legitimat la CSU Craiova, dar nu intra în planurile lui Devis Mangia și a fost trimis la echipa secundă.

Dunărea Călărași se reunește luni, 7 ianuarie, la Snagov pentru a începe pregătirea de iarnă. Apoi, Dan Alexa și băieții săi vor merge în Turcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.