Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu, întrevedere cu viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană al Republicii Moldova, Iurie Leancă

Victor Negrescu

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a avut luni o întrevedere cu viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană al Republicii Moldova, Iurie Leancă, aflat în vizită la Bucureşti, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) transmis AGERPRES

Cei doi demnitari au trecut în revistă elementele de referinţă ale agendei europene a Chişinăului, în special din perspectiva implementării prevederilor Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană, arată sursa citată. 

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene a subliniat că obiectivul strategic al cooperării dintre Bucureşti şi Chişinău îl constituie integrarea europeană a Republicii Moldova. De asemenea, Victor Negrescu a accentuat importanţa intensificării procesului de reforme şi de modernizare, în beneficiul tuturor cetăţenilor Republicii Moldova. 

"România rămâne cel mai puternic partener al Republicii Moldova în procesul de integrare europeană. Continuăm susţinerea fermă şi consecventă a reformelor din Republica Moldova, în perspectiva implementării prevederilor Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană", a evidenţiat ministrul Victor Negrescu, citat în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.