Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu (PSD): La 16 ani de la aderarea la UE este timpul să dezvoltăm un nou proiect european pentru România

Radu Pop
victor negrescu

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu pledeaază pentru un nou proiect european pentru România. De Ziua Europei, Negrescu amintește că PSD a contribuit decisiv la aderarea României la UE și afirmă că țara noastră poate avea și mai multe beneficii de pe urma apartenenței la Uniune.

„La 16 ani de la aderarea la Uniunea Europeană este timpul să dezvoltăm un nou proiect european pentru România, prin care să consolidăm parcursul european al țării noastre și să devenim un actor influent în UE.

În prezența președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, împreună cu Partidul Social Democrat și PES activists Romania, am dorit să marcăm astăzi Ziua Europei prin organizarea unei întâlniri cu experți în domeniul afacerilor europene, din țară și din străinătate, chiar în sala Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților, pentru a transmite un mesaj ferm și clar că ne dorim să jucăm un rol determinant în tot ceea ce presupune procesul reprezentării țării noastre la nivel european.

Partidul Social Democrat, formațiunea politică care a contribuit decisiv la intrarea României în Uniunea Europeană și singura care are o structură internă responsabilă de temele europene, dorește să treacă peste festivismul afișat de alții și se preocupă, concret, de modul în care putem, cu profesionalism, să optimizăm abordarea temelor europene la nivel național și să creștem astfel influența României în Uniunea Europeană.

Țara noastră a beneficiat enorm de pe urma apartenenței la Uniunea Europeană, dar ar fi putut obține mai mult dacă am fi folosit în totalitate instrumentele și oportunitățile care au fost la dispoziția noastră. Nu mai putem rata nicio șansă, nu ne mai permitem să ne considerăm un nou stat membru și trebuie să trecem într-o nouă etapă.

Le mulțumim tuturor celor prezenți pentru acest dialog constructiv și celor care ne-au sprijinit în organizarea reuniunii.

La mulți ani, România!

La mulți ani, Europa!”, scrie Victor Negrescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.