Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu: PSD nu părăsește familia social democraților europeni!

Victor Negrescu

Într-o postare pe rețelele sociale, vicepreședintele PSD, Victor Negrescu, respinge cu fermitate articolul publicat  de stiripesurse.ro conform căruia PSD se pregătește să părăsească Partidul Socialiștilor Europeni.

Ministrul delegat pentru afaceri europene afirma că: "Partidul Social Democrat nu părăsește familia social democraților europeni!

În fața acestui zvon pornit de la cei care vor răul Partidului Social Democrat, simt nevoia să reamintesc tuturor că anul acesta se celebrează 125 de ani de la crearea primului partid social democrat din România și că formațiunea noastră politică este mai mult ca oricând atașată istoriei și valorilor sale social democrate."

În completarea celor afirmate, liderul PES activists România, Victor Negrescu, reamintește celor interesați de contribuția social democraților români la realizarea Marii Uniri.

"Tot anul acesta, trebuie să ne aducem aminte de contribuția social democraților români la realizarea Marii Uniri și în mod deosebit rolul jucat de social democrații care au format în 1918 Consiliul Național Român Central din Transilvania (Iosif Jumanca, Ion Flueraş, Tiron Albani, Enea Grapini, Iosif Renoiu, Bazil Surdu).

Astăzi, Partidul Social Democrat este cel mai mare partid social democrat din Europa după ultimele rezultate electorale și are în interiorul său cea mai dinamică organizație de militanți social democrați europeni, PES activists România, compusă din peste 10.000 de membri."

Vicepreședintele PSD, Victor Negrescu, se declară convins de faptul că liderii partidului dar mai ales invitații externi vor confirma rămânerea Partidului Social Democrat în familia social democrată europeană.

"Sunt convins că președintele PSD, Liviu Dragnea, dar și invitații noștri externi de la Congresul din 10 martie vor reitera mesajul și importanța Partidului Social Democrat pentru familia social democrată europeană.

Personal voi rămâne mereu de stânga, fidel valorilor social democrate, mândru de istoria familiei noastre politice și dispus să lupt pentru ideile noastre indiferent de rolul pe care îl exercit sau îl voi exercita în echipa Partidului Social Democrat.

#MereuDeStânga #TotSocialDemocrați #125deAniSocialDemocrație #PES"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.