Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Pițurcă, după CSM Reșita-Craiova: 'Gazonul a mai făcut o victimă, pe Cosic'

www.cugetliber.ro
Victor Pițurcă

U Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după ce a învins cu 1-0 pe CSM Reșița, pe „Ion Oblemenco”. Gazonul de pe cel mai mare stadion din Craiova a mai făcut o victimă, iar Victor Pițurcă, antrenorul oltenilor, a fost foarte nemulțumit la finalul partidei, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cerere fără precedent din partea Gabrielei Firea! Ce vrea, de fapt, primarul Capitalei de la Guvern

Tânărul Luis Nițu a adus victoria Craiovei în meciul cu Reșița, după golul marcat în minutul 30. Pițurcă pare că a câștigat un fotbalist cu potențial, dar a pierdut unul abia transferat. Este vorba despre Uros Cosic, pe care Craiova l-a luat de la AEK Atena, care s-a accidentat din cauza gazonului de pe „Oblemenco” și a fost schimbat! Pițurcă a fost foarte nemulțumit la finalul partidei.

Pițurcă a anunțat că urmează o întâlnire între factorii de decizie pentru a lua o măsură legată de schimbarea gazonului: „O orezărie adevărată! Gazonul a mai făcut o victimă, pe Cosic. Băieții au alergat, au depus efort, dar pe un teren… Mâine vom avea o întâlnire cu Primăria și constructorul. Sper că se va schimba gazonul pentru că altfel nu se poate!”, a spus Victor Pițurcă, miercuri, la DigiSport, după meci.

Citește și: Vizită de lux în SUA! Klaus Iohannis este cazat la un hotel de lux

Primarul nu vrea să schimbe covorul de iarbă, Mititelu se oferă

Edilul a anunţat miercuri, 25 septembrie, că gazonul nu va fi schimbat anul acesta, chiar dacă promisese că va acţiona în acest sens în luna octombrie. Mihail Genoiu spune că nu ştie ce gazon să amplaseze şi mai invocă şi anumite probleme juridice.

„Mă confrunt cu două probleme: una juridică, să nu avem probleme cu legea după ce l-am schimbat, iar a doua problemă este cea legată de calitatea gazonului, cu ce fel de gazon îl înlocuiesc. Am avut un caiet de sarcini pregătit, realizat de consultantul care face consultanţă pentru gazonul de la Arena Naţională şi care a schimbat gazonul acolo. Sincer să fiu, mie nu mi-a plăcut şi l-am auzit şi pe fotbalistul Nistor de la Dinamo care spunea „domne, mai bine jucam în „Ştefan cel Mare”. Ori când mă duc să schimb un gazon cu 250.000, 280.000 euro şi să mă trezesc că e la fel ca primul, nu vreau să fac această greșeală. Poate să mă înjure oricine, nu îl schimb acum, chiar dacă toată lumea dorește acest lucru. Sunt printre cei mai mari susținători al acestui schimb de gazon, însă nu trebuie făcut cu grabă”, a declarat Mihail Genoiu.

Citește și: Informația de ultimă oră care reaprinde cazul Caracal: Oasele sunt din cimitir!

Adrian Mititelu s-a arătat dispus să înlocuiască el gazonul de pe „Ion Oblemenco”, iar condiţia este ca echipa sa să joace acolo partidele din Liga a III-a. Mititelu a trimis deja o solicitare primarului Genoiu, prin care se oferă să schimbe suprafaţa de joc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.