Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Pițurcă, antrenorul echipei Universitatea Craiova: 'Nu sunt în relații reci cu Mihai Rotaru, dar ușor, ușor. Nu avem o baghetă magică'

victor piturca

Victor Pițurcă, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a vorbit despre relația pe care o are cu patronul clubului de pe Ion Oblemenco, Mihai Rotaru, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Presedintele Iohannis: `Mai este foarte puțin timp`

"Nu e adevărat că sunt în relaţii reci cu Mihai Rotaru. E normal să pretindă rezultate mai bune, toată lumea poate pretinde, dar EASY...uşor, uşor. Nu avem o baghetă magică, dar echipa e pe un drum bun, de multe ori face legea pe teren, dar nu câştigăm mereu pentru că nu marcăm suficient.

Vreau jucători valoroşi în toate compartimentele, care să lupte pe viaţă şi pe moarte, pentru că Universitatea trebuie să câştige titlul", a declarat Victor Piţurcă, la Digi Sport.

În plus, fostul selecționer a precizat care este situația actuală a portarului Mirko Pigliacelli, goalkeeper-ul care nu a mai prins lotul pregătit de Pițurcă: "Pigliacelli nu înţelege prea bine ce înseamnă Universitatea Craiova, am mai stat de vorbă cu el, se simte nedreptăţit şi nu acceptă să fie rezervă, dar şi altele, vom vedea ce se va întâmpla".

Citește și: E oficial! Anunțul făcut de Dumitru Coarnă se adeverește! Ludovic Orban se ține de cuvânt .

Mirko Pigliacelli a ajuns la Universitatea Craiova iulie 2018, sub formă de împrumut, de la formația din Italia, Pro Vercelli. În iarna anului 2018, portarul italian a fost transferat definitiv la formația din Oltenia, contra 300.000 de euro. Până acum a evoluat în 63 de meciuri în tricoul craiovenilor, în toate competițiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.