Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Piţurcă, atac dur la Steaua: 'Nu are cum să câștige titlul'

www.cugetliber.ro
Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a vorbit despre jucătorii tineri de la Steaua și spune că, pe vremea când o antrena pe Al Ittihad, voia să-l transfere pe Dragoș Nedelcu, care atunci juca la Viitorul. Fostul selecționer a vorbit și despre inadaptarea lui Ianis Hagi la Fiorentina. "Tot ce se face la Steaua se face la întâmplare. Nu există o strategie. Nu are cum să câștige titlul. Florinel Coman (n.r. 19 ani) e de viitor. Lui Dennis Man (n.r. 19 ani) îi lipsesc forța și viteza, nu poate fi fotbalist fără aceste caracteristici.

Pe Nedelcu (n.r. 20 de ani) am vrut să-l aduc la Ittihad acum doi ani de zile, dar și el are probleme de ordin fizic. E destul de plăpând. Trebuie muncit foarte mult cu acești jucători", a declarat Pițurcă la TV Telekom Sport.

Victor Pițurcă i-a transmis un mesaj lui Gică Hagi după ce l-a readus la Viitorul pe Ianis de la Fiorentina. "Era normal ca Ianis să nu reușească în Italia. E foarte greu acolo, mai ales că are o vârstă crudă. Are calități tehnice fantastice. A pierdut timp stând acolo. Dacă mai juca un an la Gică era la alt nivel acum. În momentul de față el e unul dintre cele mai bune numere 10 din România. Aș vrea să-i transmit ceva lui Gică. Am observat la echipa de tineret că nu mai dă drumul repede la minge. Are vedere periferică și poate juca dintr-o atingere. La lucrurile astea trebuie să pedaleze", a adăugat Pițurcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.