Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Piţurcă îl face praf pe Adrian Mutu:Briliantul, considerat responsabil de plecarea lui Andone

www.cugetliber.ro
Victor Pițurcă

Adrian Mutu este văzut drept unul dintre principalii vinovați pentru situația în care a ajuns Dinamo la ora actuală. Victor Pițurcă vede drept o greșeală faptul că a fost schimbat Ioan Andone. "Sunt surprins că un antrenor cu experiența lui Andone este schimbat în acest moment, dar este problema celor care conduc echipa. Cert este că tot ce s-a întâmplat de când a venit Mutu nu a făcut deloc bine clubului, echipei. Iată unde a ajuns Dinamo.

A fost o strategie greșită de marketing, s-au vândut jucătorii când nu se impunea acest lucru. Dinamo este un club mare și are capacitatea de a-și reveni, chiar dacă în aceste condiții e foarte greu să prindă play-off-ul.

Dacă va veni Contra, nu va fi simplu pentru el să preia echipa acum. Îl cunosc foarte bine, mi-a fost elev atâția ani la echipele naționale, are deja o experiență în fotbalul românesc. Este un antrenor bun, să vedem cum se va descurca. Este o experiență foarte periculoasă, dar eu cred că poate să facă treabă bună la Dinamo. Însă, îmi pare rău de Andone, e prietenul meu și pleacă pe ușa din dos. Nu merita acest lucru" , a declarat Victor Pițurcă pentru Dolce Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.