Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Pițurcă, manager la CSA Steaua - Care este poziția echipei armatei

CSA Steaua a negat varianta ca Victor Piţurcă să devină manager general la echipa de fotbal din liga a patra, iar informaţia apărută în presă este falsă, susţine CSA Steaua într-un comunicat, transmis miercuri, Agenției MEDIAFAX.

CSA Steaua a reamintit reprezentaţilor presei că numele clubului este "Steaua" sau "Steaua Bucureşti", iar FCSB a pierdut dreptul de asociere cu această marcă.

CSA Steaua a negat varianta ca Victori Piţurcă să devină manager general la echipa de fotbal din liga a patra. Reprezentaţii clubului susţin că informaţiile apărute în presă sunt false.

„Conform deciziilor ÎCCJ nr. 3425/2014 şi a CAB989A/2016, a prevederilor legislaţiei audiovizualului în vigoare, cât şi a demersurilor Consiliului Naţional al Audiovizualului, Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA” reaminteşte tuturor instituţiilor de presă folosirea corectă a denumirii „STEAUA” sau „STEAUA BUCUREŞTI” în comunicările publice fără a se face asociere cu echipa Fotbal Club FCSB din Liga 1. Este de notorietate faptul că FCSB S.A. a pierdut definitiv dreptul de asociere cu marca STEAUA. Această situaţie se perpetuează cu toate că, din anul 2017 CNA, având în vedere deciziile instanţelor judecătoreşti, a transmis radiodifuzorilor o adresă de atenţionare prin care le-a reamintit obligaţia de a asigura informarea corectă a publicului, pentru conformitate”, conform comunicatului de presă.

Victor Piţurcă este liber de contract de la începutul acestui an, după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova, acolo unde a antrenat timp de patru luni. Fostul atacant şi-a petrecut o bună parte din carieră la Steaua, în intervalul 1982-1988.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.