Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, APEL pentru vot NEGATIV pe proiectul de suflet al lui Dragnea și Vâlcov

ponta

Liderul PRO România, Victor Ponta, lansează un apel de ultimă oră către parlamentari. Acesta le cere să voteze împotriva legii care prevede formarea Fondului Suveran, proiect votat prin OUG la inițiva fostului lider al PSD, Liviu Dragnea.

"Azi este primul test al SCHIMBARII in Parlament! Putem sa vedem, cu aceasta ocazie, daca Dragnea - Valcov - Dancila - Ghizdeanu mai conduc Romania sau nu .

Citește și: TRATAMENT inedit: ȘEFA DRDP Brașov, excursie în Abu Dhabi, în timpul concediului medical

Azi, la Camera Deputatilor ( punctul 9 pe ordinea de zi) trebuie votata Legea privind aprobarea Ordonantei de Urgenta privind Fondul Suveran)! Deputatii ProRomania solicita tuturor grupurilor parlamentare sa votam pentru RESPINGEREA acestei initiative care afecteaza grav interesele nationale ale Romaniei !

Daca a uitat cineva - Fondul Suveran a fost gandit de Dragnea si Valcov la initiativa unor grupuri de interese din Israel si Rusia / actele normative necesare au fost semnate de Dancila si Teodorovici - se dorea trecerea ultimelor companii ramase inca in proprietatea Romaniei ( Hidroelectrica , Romgaz, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Salrom samd) in administrarea unor indivizi privati .

Toate aceste companii ( care valoreaza aproximativ 20 de miliarde de euro si reprezinta avutia noastra comuna ) au fost evaluate de Ghizdeanu la mai putin de 2 miliarde - frauda pusa la cale prin Fondul Suveran era de peste 18 miliarde de euro - si lasa Romania fara nicio companie nationala!

Prin lupta noastra , a celor de la ProRomania, si a altor oameni politici si jurnalisti onesti - proiectul criminal a fost intarziat . Azi, in Camera Deputatilor, putem sa oprim definitiv aceasta tentativa de frauda fara precedent.

Cat despre sanctiuni penale - cand vom avea cu adevarat institutii anticoruptie in Romania o sa fie trasi la raspundere cei vinovati ! Acum insa .... nu se intampla nimic", a scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.