Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a ajuns să-l laude pe Klaus Iohannis: Cum s-a ridicat președintele la pretențiile sale

iohannis ponta

Victor Ponta a trecut în cealaltă extremă în relația cu Klaus Iohannis! De la critici, Ponta a ajuns să-l laude pe președinte. Motivul: vizita pe care Iohannis o face, în aceste zile, în Turcia. Acolo unde Ponta a fost de mai multe ori și a fost dur taxat atât de politicieni, cât și de jurnaliști. În plus, fostul premier îi numește ”maidanezi” pe cei care l-au criticat pentru vizitele în Turcia.

”Apreciez si consider binevenita vizita oficiala a Presedintelui Iohannis la Ankara! Parteneriatul strategic intre Romania si Turcia trebuie continuat si aprofundat indiferent de schimbarile politice de la noi!

Citește și: ADEVĂRUL din spatele tatuajelor făcute de pușcăriașii români / VIDEO

Turcia este cel mai important partener economic al Romaniei din afara UE / este singurul partener militar semnificativ in Marea Neagra / partenerul obligatoriu al UE pentru criza din Siria si problema refugiatilor / si este singura tara care a avut curajul sa ii dea o riposta adevarata lui Putin si agresiunilor Rusiei!

( Vreau sa mai constat cu bucurie ca "maidanezii" care latrau de zor pe la tv si in online contra vizitelor si relatiei pe care eu am promovat-o cu Turcia in 2012-2015 acum vor scheuna ceva despre ce bine e ca se afla Iohannis la Ankara- de data asta sunt de partea care trebuie a "ciolanului"”, e mesajul lui Victor Ponta de pe o pagină de socializare.

Citește și: ADIO, saloane de bronzare: Noi reguli pentru femeile care vor bronz artificial

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.