Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a dat din casă! Cine este George Harabagiu, 'autorul operațiunii de propagandă a PSD': 'Mi-e silă de voi șobolanilor'

Ziar Piatra-Neamt
george harabagiu

Fostul premier Victor Ponta a susținut marți seară că mesajele din care rezultă că Simona Halep ar fi fost huiduită pe Arena Naţională sunt postate de la sediul central al PSD de George Harabagiu, „un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ”, şi a făcut apel la foştii săi colegi de partid să şteargă postarea de pe conturile organizaţiilor lor.

O fotografie care circulă pe rețele sociale arată că, într-adevăr, George Harabagiu apare drept „coordonator PSD online”.

content-image

Sursa foto: Angela Tocilă / Facebook

Cine este George Harabagiu?

George Norocel Harabagiu a fost un jurnalist din Piatra Neamț, implicat activ în viața politică a județului. Acesta a fost în mijlocul mai multor controverse pe plan local. În 2011, Harabagiu a accidentat mortal o tânără, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, potrivit Adevărul. Același ziar scrie că Harabagiu a fost condamnat pentru șantaj.

În 2016, potrivit presei locale, Harabagiu a vrut să candideze ca independent la Primăria Roman, dar nu a adunat suficiente semnături.

De asemenea, George Habaragiu folosește numele de Nelu Gardianul pe Facebook. Ultima postare apare scrisă luni, George Harabagiu făcând public următorul text pe contul său de socializare.

ANOTIMPUL “ȘOBOLANILOR ! 
Chiar nu am nimic cu aceste rozătoare . Au fost ele trimise de D - zeu pe pămînt cu vreun scop. Treaba lor... Mai nou insa, am vazut “ șobolani “ cu girofare ! Bai , da multi ! Șobolani cu serviete, “ gatiti “ ca la nunta , “ incleftati” in costume Armani ( care stăteau pe ei , ca pe gardul prefecturii ). Va este scirba de șobolani ? Sa nu imi ziceți ca DA , pentru ca nu cred ! Pai cum sa- ti fie greata de un șobolan care ti- a fost prim ministru ... gen ? Si candidat la Președinție ! Aahh.... Nu știai ca - i șobolan ? Trist ! Ti-ai mai luat , prietene o teapa ! Oare a cita ??? Oricum nu mai conteaza ! Din ce am vazut se pregătește MAREA DERATIZARE ! Asa ca , daca te stii “ șobolan “ șterge - o ! Ca vorba ta , sobolanule : SCAPA CINE POATE ! Una peste alta , ma uit la unii deontologi , care fac spume la gura de dragul șobolanilor ! Si cite amenințări ... si cite ambasade iubesc brusc.. șobolanii ! Știți de ce scriu toate astea ? Pentru ca eu am dormit pe un pat fara saltea, iar bucata de piine o împărțeam cu ...șobolanii ! Aruncat in “ năpasta “ de alti... șobolani ! De asta nu mi- e scirba de rozătoare ! Mi- e sila de voi... ȘOBOLANILOR
! ( George Harabagiu )

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.