Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta a explodat: Îi rog pe foștii mei colegi să șteargă repede MIZERIA! Sunt gândite de un șobolan adus de Dragnea. Vă rog reacționați!

facebook.com
mize

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta, reclamă ”mizeria” distribuită, susține el, de conducerea PSD în filialele județene. Este vorba de un colaj foto prin care se susține că de fapt pe National Arena ar fi fost huiduită Simona Halep și nu Gabriela Firea. Colajul a fost postat pe paginile de Facebook a mai multor filiale județene ale PSD:

”Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale -

Oameni nu stiu ( asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “sobolan” ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de “Dom Presedinte”)!

Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi injurati si sanctionati pe nedrept membrii PSD / va rog reactionati!”, este mesajul fostului premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.