Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a primit ACTUL SALVATOR de la judecători: 'Are 350 de pagini. O să mă duc cu Uncheșelu în civil, e analfabet juridic'

Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta DNA

Victor Ponta a relatat, miercuri seara, la TVR 1, că a primit, de la ÎCCJ, motivarea achitării sale în dosarul instrumentat de procurorul Jean Uncheșelu, de la DNA. Fostul premier a precizat că vrea să îl dea în judecată pe procurorul pe care l-a numit ”analfabet juridic”.

”Procurorul s-a bazat pe simple supoziții, nu a avut probe. Am primit motivarea achitării mele. Are 350 de pagini. Procurorul nu a avut nicio probă și nu a avut niciun temei la ceea ce a acuzat. O să mă duc în civil cu procurorul Uncheșelu, dar cine le poate cuantifica? Uncheșelu e analfabet juridic.”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Bomba care aruncă-n aer Legea pensiilor! Sistemul ar pregăti ‘Marea Pensionare’ – Pensii speciale pe bandă rulantă

Ponta a fost achitat, la completul de 3 judecători de la ÎCCJ, în dosarul Turceni-Rovinari, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.