Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a răbufnit - acuză PSD și PNL de blat pe legea carantinei: 'S-au luptat să o votăm noaptea ca hoţii'

Facebook
Victor Ponta

Victor Ponta a declarat, joi, la România TV, că deputaţii Pro România au fost singurii care au împotriva legii privind carantinarea pe motiv că "încalcă drepturi fundamentale". Fostul premier susţine că e convins că legea va fi promulgată şi acuză o înţelegere între PSD şi PNL pe motiv că au votat actul normativ "noaptea ca hoţii".

"Vreau să înţelegeţi că toţi deputaţii PSD, PNL, PMP au votat o lege de care habar n-au ce scrie. N-au avut când să o citească. Sunt 33 de pagini!

Noi am fost consecvenţi. Ceea ce am spus am şi făcut. Am votat împotriva unei legi care încalcă drepturi fundamentale, care vorbeşte de suspiciune rezonabilă că eşti bolnav de COVID, exact ca în Codul Penal. E o lege care va fi inaplicabilă din cauza prevederilor sale", a spus fostul premier.

Cătălin Predoiu spune că nimic nu mai salvează SIIJ: 'Guvernul şi Ministerul Justiţiei păstrează ca obiectiv desființatea secției'

Liderul Pro România spune că e "convins" că legea va fi promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.

"Când PSD şi PNL s-au luptat să o votăm noaptea ca hoţii, am întrebat de ce să nu o votăm mâine. Au votat-o noaptea ca hoţii. E clar că e o înţelegere între PSD şi PNL", a menţionat Victor Ponta.

Întrebat dacă Avocatul Poporului poate contesta acest act normativ, Ponta a explicat că nu e vorba despre o ordonanţă de urgenţă. "Este vorba despre un proiect de lege care pot fi contestat de 50 de deputaţi sau de 25 de senatori. Pro România nu are acest număr şi va merge la promulgare legea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.