Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a răbufnit după 'ameninţările aproape mafiote făcute de Liviu Dragnea': 'Să mărească el la TELDRUM cât vrea'

dragnea ponta

Victor Ponta anunţă că, alături de parlamentarii Pro România, se va opune ferm în Parlament trecerii contribuţiilor sociale din sarcina angajatorilor în sarcina angajaţilor. Fostul premier afirmă în programul de guvernare al PSD nu se menţiona nimic despre o asemenea măsură fără precedent în Europa. Mai mult, Ponta susţine că va iniţia o lege care să facă imposibilă schimbarea Codului Fiscal până în 2020.

Vezi și: Trump anunță o victorie strategică împotriva Coreei de Nord. Gestul făcut de China e fără precedent

"Era undeva in Programul de Guvernare prezentat inainte de alegerile din 2016 asa ceva??? Daca ar fi fost asa ceva si eu si Eugen Teodorovici si Ioana Petrescu sau Gelu Diaconu am fi spus ca este o greseala grava si o harababura inutila si absurda! A cerut cineva din mediul economic asa ceva? Exista un studiu de impact sau o analiza? O alta tara care a aplicat asa ceva? Raspunsul la toate aceste intrebari este NU.

Voi vota alaturi de parlamentarii PRO ROMANIA in Camera Deputatilor IMPOTRIVA acestei schimbari inutile si daunatore.

Dupa care vom depune o initiativa legislativa prin care sa impunem faptul ca actualul Cod Fiscal adoptat in 2015 si laudat de absolut toata lumea sa nu mai poata fi schimbat sau modificat pana la Alegerile Parlamentare din 2020!!! Stabilitatea si predictibilitate - asta este ce are nevoie Romania!", scrie Ponta pe Facebook.

Vezi și: Daniel Dragomir, replică-fulger pentru Iohannis: Aţi fost minţit. Ştiu cine v-a dezinformat

Victor Ponta nu uită să-l atace violent pe Liviu Dragnea, pe fondul discuției despre actul normativ care va obliga firmele private să mențină un anumit nivel salarial și după trecerea contribuțiilor în sarcina angajatului.

"Amenintarile aproape mafiote facute de Liviu Dragnea la adresa firmelor private care trebuie sa mareasca salariile asa cum le spune "Daddy" suna exact ca in Columbia lui Escobar sau Venezuela lui Chavez - niciodata in Europa nu se mai poate face asa ceva! Sa mareasca el la TELDRUM cat vrea - dar firmele private dau salarii in functie de regulile economiei de piata! Vom avea iar munca la negru, evaZiune fiscala si scaderea imvestitiilor private- pentru o prostie!", mai scrie Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.