Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a răbufnit: Suntem mințiți cu televizorul ca în anii 90

Pro Romania
Victor Ponta

Liderul Pro România Victor Ponta susține vineri, pe Facebook, că suntem mințiți cu televizorul ca în anii 90. Reacția acestuia vine după ce bugetul.ro a anunțat că vor urma noi scumpiri.

„In fiecare zi suntem bombardati la “televizoarele” Guvernului cu povesti despre mariri de salarii si pensii - care “se vor face” daca oamenii ii voteaza tot pe cei care sunt azi la Putere!

Nu suntem lasati insa sa auzim despre cresterile absurde ale preturilor la alimente , la carburant si la factura utilitatilor ! Va rog sa scrieti pe acest cont cat plateati in 2015 pe paine si alimente de baza, cat era un plin de benzina sau motorina, cat era factura lunara la energie electrica, gaze, si caldura! Ca sa vedeti de ce suntem mintiti “cu televizorul” ca in anii 90!

ProRomania propune in Master Planul pt economia si finantele Romaniei sa ne concentram pe masuri care sa descurajeze inflatia si cresterea preturilor! Stabiltatea si predictibiliatea sunt mai importante pentru oameni decat promisiunile populiste facute de niste lideri politici incompetenti si ticalosi!”, scrie Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.