Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta acuză PNL și PSD de BLAT: 'Dacă domnul Orban nu a vrut, o să vrea domnul Cîțu'

Facebook
victor ponta

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, la finalul consultărilor cu partidele parlamentare, că l-a desemnat pe Florin Cîţu pentru funcţia de prim-ministru.

Victor Ponta a declarat, miercuri seara, că Pro România nu va vota învestirea noului guvern și acuză că PNL și PSD au făcut ”blat”.

Citește și: Dana Budeanu sare în apărarea lui Ludovic Orban! În schimb, pe Violeta Alexandru a făcut-o praf: ‘O paparudă’

”Au spus un lucru pe care eu îl iau în serios, au majoritate, au mai luat vreo 10 parlamentari, au 250 de voturi. E o veste bună, vom avea guvern. Cei care l-au votat pe domnul Orban îl vor vota și pe domnul Cîțu. Noi nu contăm la calcul. Dacă nu se votează și pică la vot, am putea avea alegeri anticipate pe la sfârșitul lunii iunie.

E treaba PSD ce face, dacă se duce în sală, se face cvorum și vom avea guvern. Eu cred că domnul Cîțu vrea să guverneze. Dacă domnul Orban nu a vrut, o să vrea domnul Cîțu. Noi vom vota împotrivă, suntem în opoziție.

Citește și: O nouă țeapă marca ‘Gigi Becali’! Atenție, români, cineva își bate joc de voi!

PNL și PSD s-au înțeles să nu fie alegeri în două tururi, să nu se ducă cu o propunere de premier. PSD și PNL s-au înțeles. Cei de la PNL nu au schimbat prin OUG sistemul de vot.”, a spus Victor Ponta, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.