Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta are o nouă variantă: Spune PAS la oferta lui Liviu Dragnea?

gov.ro
ponta

Din premier, președinte de partid și candidat la prezidențiale, Victor Ponta ar putea ajunge șef al Camerei Deputaților. Ceea ce ar însemna o urcare în ierarhie, dacă ne gândim că funcția e echivalentul locului 3 în stat, după președintele țării și al Senatului. Numai că, dacă e să ne luăm după gurile rele, Ponta nu ar prea vrea. E și normal, el fiind foarte rar prezent la ședințele din Cameră, fiind unul dintre liderii grupului de aleși care conduc în topul absențelor de la locul de muncă.

Lui Ponta i s-a propus șefia Camerei după mazilirea lui Valeriu Zgonea. Liviu Dragnea l-ar vrea în locul deputatului de Dolj, cel care a fost exclus din partid și coborât și din funcția de președinte executiv. Numai că, după ultimele negocieri, Ponta nu ar prea vrea. O confirmă, voalat ce-i drept, și Gabriela Firea, care lasă de înțeles că fostul președinte al PSD nu ar intra în joc pentru numai 4 luni de mandat, ci ar aștepta alegerile parlamentare.

”Liviu Dragnea şi Victor Ponta trebuie să ia decizia, dacă domnul Ponta îşi doreşte această postură pentru şapte luni dintre care două de vacanţă parlamentară, practic de patru luni şi jumătate de activitate la Camera Deputaţilor, sau să vină pe această postură, direct, în noiembrie, pentru un mandat de patru ani", a spus Firea, la B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.