Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atac la adresa Olguței Vasilescu și Codrin Ștefănescu: 'Hai, peremistii lui Dragnea săriți și pe Renate Weber'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Fostul premier Victor Ponta a reacționat după mesajul transmis de europarlamentarul Renete Weber, care a criticat felul în care PSD a gestionat modificarea legilor justiţiei. „Hai, peremiștii lui Dragnea săriți și pe Renate Weber și ea s-a dat cu statul paralel”, spune Ponta, făcând referire la Lia Olguța Vasilescu și Codrin Ștefănescu.

Hai ! peremistii lui Dragnea - sariti si pe Renate Weber/ si ea s-a “dat cu Statul Paralel”!!!

Romanul are o vorba inteleapta : “ cand mai multi spun ca esti beat mai bine te duci sa te culci” ! La peremistii si pedistii care conduc acum PSD vad ca nu foloseste - ei se duc la televizor!

In mod serios - aceasta stare de conflict si scandal permanent si cu toata lumea din tara si din afara este o colosala greseala a conducerii PSD! Si totul va fi decontat de Partid si de cei care l-au votat cu buna credinta.”, scrie Ponta, pe Facebook.

ULTIMĂ ORĂ - Decizie BOMBĂ a Opoziției: Se pregătește o plângere PENALĂ împotriva lui Liviu Dragnea

Credibilitatea oricărei încercări a PSD de a modifica legile justiţiei este pusă sub semnul întrebării, a declarat la RFI europarlamentarul Renate Weber (grup ALDE din PE).

Renate Weber spune că „pachetul acesta de legi care se discută acum evident are o mare problemă, anume aceea că este iniţiat de un partid care are corupţii lui şi mai ales are pe cineva condamnat în fruntea sa şi din acest motiv, evident, credibilitatea oricărei încercări este deja pusă sub semnul întrebării. Dar dincolo de asta, acest pachet a tot evoluat. Noi trebuie să ne uităm la ce este astăzi în dezbatere în Parlamentul României, la felul în care au fost adoptate unele amendamente, care, cred eu, sunt menite unele din ele să corecteze nişte erori din trecut”.

În opinia sa, „felul în care PSD a gestionat toată această chestiune este un exemplu de şcoală AŞA NU. Şi asta începe de la OUG 13, felul în care a fost dată, până la faptul că astăzi există o comisie condusă de acelaşi extraordinar de controversat om care este Florin Iordache. Ce nevoie era de această comisie? Lucrurile acestea ar fi trebuit discutate frumos, în comisia juridică. Deci nu înţeleg sub nici o formă felul în care se comportă PSD-ul, decât dacă şi-a propus într-adevăr să facă implozie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.