Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atac ordonanţa lui Tudorel Toader: 'În afară de Dragnea, nu ştiu cine va beneficia'

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Victor Ponta a reacţionat în direct la România TV după anunţul ministrului Justiţiei despre ordonanţa privind revizuirea proceselor judecate de completuri de cinci judecători constituite ilegal.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţat la România TV că ministerul a elaborat proiectul de OUG prin care se vor putea contesta sentinţele date de completurile de cinci judecători constituite nelegal. Toader a susţinut că o opţiune similară există şi în cazul dosarelor bazate pe protocoalele secrete între Ministerul Public şi SRI.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de durerea de cap în 30 de secunde. FĂRĂ PASTILE!

Victor Ponta a atacat dur intenţia, susţinând că vor scăpa doar politicienii, senatorii şi deputaţii. "În afară de Dragnea, nu ştiu cine va beneficia pentru că oamenii obişnuiţi nu ajung la completurile de cinci judecători", a declarat Victor Ponta în exclusivitate la România TV.

Ministrul a precizat că este vorba despre o ordonanţă de urgenţă pentru "repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegale", iar aceştia vor putea face contestaţie în anulare.

"Dăm OUG pentru repunerea în termen a tuturor celor care au fost condamnaţi de către complete nelegal constituite şi vor putea face contestaţie în anulare, repuşi fiind în termen prin ordonanţă, iar instanţa, în complet legal constituit, va judeca", a declarat ministrul Justiţiei.

Toader a menţiont că acest proiect va fi prezentat premierului Viorica Dăncilă, care va decide ce sa va întâmpla mai departe.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai NOCIVE mezeluri din magazin .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.