Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta atacă în termeni duri Guvernul condus de Ludovic Orban: 'Vânzătorii României. Groparii României!'

Facebook
Victor Ponta

Victor Ponta acuză guvernul condus de Ludovic Orban că vrea să distrigă economia românească. Ponta face referire la datele conform cărora țara noastră a importat produse lactate, ouă și miere cu 25% mai mult în primul trimestru din 2020 față de anul trecut. Deficitul în comerțul internațional s-a majorat în acest fel la 121 milioane de euro

Citește și: COVID-19 face ravagii: India a depășit Rusia la numărul de infecții cu coronavirus. Cum arată bilanțul la zi

„Ne-am rugat de 4 luni de Guvernul Orban sa sprijine INDUSTRIA ALIMENTARA ROMANEASCA / am facut lege in Parlament pe care ei au atacat-o la CCR / am organizat intalniri si am tras semnale de alarma alaturi de producatori si de presa = DEGEABA!

Guvernul Orban are ca misiune sa DISTRUGA economia romaneasca si producatorii romani - ca sa mancam doar mancare din import (eventual produsa cu munca romanilor trimisi de Guvernul Orban in alte trai in timpul Pandemiei de Covid19)! VANZATORII ROMANIEI - GROPARII ROMANIEI!”,  a precizat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: În timp ce producătorii locali nu au unde să-și vândă marfa, importurile de lactate, ouă şi miere au explodat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.